Види стейків

Назва видів стейків: Рибай, Ті-Боун, Шатобріан – відповідають тим чи іншим частинам туші.

Рибай вирізають з підлопаткової частини, має велику кількість жирових прожилок.

Шатобріан - товстий край центральної частини яловичої вирізки.

Філе-міньйон - поперечний тонкий зріз центральної частини філейної вирізки.

Шматки для стейків вирізають з тих ділянок, які не були задіяні в русі м'язів. М'ясо відділяється товстими скибками в поперечному напрямку.

Всі види стейків різні, за смаком їх також можна розрізнити. Подібність спостерігається лише між стейками Нью-йорк і Ті-боун, тому що останній складається з частини філе – міньйон і частини Нью-йорка .

Найніжніші і соковиті частини – це Рибай і Міньйон . Філе- міньйон має чітко виражений смак яловичини.

Ті-Боун – це м'ясо на кісточці, яка під час приготування на грилі дає м'ясу особливого, шикарний аромат. Рибай цікавий тим, що в ньому є жировий прошарок, що надає соковитість.

Види стейківВиди стейківВиди стейків

Знижки та акції не діють у святкові дні, а саме:
1 січня, 7-8 січня, 13-15 лютого, 7-9 березня, 1,9 травня, 19 червня, 28 червня, 23-24 серпня, 14 жовтня

ico_gas ico_strip ico_coy ico_gryl ico_amigo ico_mex ico_ugly ico_sushi ico_cork Яндекс.Метрика