Стейк - м'ясо королів і король м'яса

У концепції львівського стейк-хаусу «THEГРИЛЬ» реалізована ідея відповідності закладу категорії преміум-класу. Тому наш м'ясний ресторан виділяється атмосферою розкоші і вишуканості, фешенебельним оформленням, високим рівнем якості послуг. Головну роль в цьому виконує практична філософія інвесторів, яка визначає етичні та моральні цінності, що реалізується насамперед у кредо ресторану. Цим продиктована спеціалізація закладу як повносервісних стейк-хаусах, де кухня відповідає визначенню haute cuisine (висока кухня).

Історія стейка бере свій початок ще в стародавньому Римі. Тут в час Жертвоприношення жарили на решітках Великі шматки яловичини. Англія є другою Батьківщиною стейка. Там ширша практика кастрації молодих Бичків і їх посилена відгодівля заради м'яса. Стейки в Великобританії стали культою їжею, і до Приготування цієї страви ставляться як до значної події, Яким воно, втім, і є.

Знижки та акції не діють у святкові дні, а саме:
1 січня, 7-8 січня, 13-15 лютого, 7-9 березня, 1,9 травня, 19 червня, 28 червня, 23-24 серпня, 14 жовтня

ico_gas ico_strip ico_coy ico_gryl ico_amigo ico_mex ico_ugly ico_sushi ico_cork Яндекс.Метрика