Справжній стейк хаус

Мода на різні страви і кухні змінюється в Львові щороку, але любов до м'яса не підкоряється цьому правилу: відвідувачі ресторанів, особливо чоловіки, з апетитом наминали стейки десять років тому і продовжують їсти їх сьогодні.Незважаючи на більш-менш стабільну популярність м'яса, спеціалізованих ресторанів в столиці ніколи не було багато, і знайти той, де ціна стейка виправдана його якістю, завдання важке. Продовжуючи дослідження теми, The Гриль обійшов всі стейк-хауси і просто ресторани в Львові, де м'ясо займає важливе місце в меню.

 

Знижки та акції не діють у святкові дні, а саме:
1 січня, 7-8 січня, 13-15 лютого, 7-9 березня, 1,9 травня, 19 червня, 28 червня, 23-24 серпня, 14 жовтня

ico_gas ico_strip ico_coy ico_gryl ico_amigo ico_mex ico_ugly ico_sushi ico_cork Яндекс.Метрика