Найкраще м'ясо у львові

В житті сучасної людини страви з м’яса займають особливе місце. Куштуючи м'ясо ми отримуємо мінеральні речовини, білки, які містять незамінні амінокислоти.
Якщо м'ясо правильно приготовлене, воно легко засвоюється, дає відчуття ситості. При приготуванні м’яса застосовують два основні принципи теплової обробки: швидка та тривала. Швидка обробка – це смаження плоских, ніжних шматків на пательні, грилі, вуглі, смаження в духовці. Тривала передбачає томління, тушіння.
Приходьте та смакуйте правильне, поживне м'ясо в нас.

Знижки та акції не діють у святкові дні, а саме:
1 січня, 7-8 січня, 13-15 лютого, 7-9 березня, 1,9 травня, 19 червня, 28 червня, 23-24 серпня, 14 жовтня

ico_gas ico_strip ico_coy ico_gryl ico_amigo ico_mex ico_ugly ico_sushi ico_cork Яндекс.Метрика