Cтейк за 6 видами прожарки

Стейк – товстий шмат м’яса вирізаний з туші тварини. Готують стек з високоякісної яловичини, товщина порційного стейка 3-5см.

Для стейка використовують м'ясо лише з тих ділянок туші, м'язи яких не брали участь у руховій активності.

Щоб приготувати смачний стек і зберегти форму розробили спеціальну технологію жарки на вогні.

Класифікують стек за 6 видами прожарки:

  • Very Rare (дуже сирий)
  • Rare (сирий з кров’ю)
  • Medium Rare (cеpeдньоcиpий із переважанням рожевого соку)
  • Medium (середньопросмажене м"'ясо з рожевуватим м'ясним соком)
  • Medium Well (майже просмажений, світло-рожевий)
  • Well Done (зовсім просмажений до повної сухості)
Cтейк за 6 видами прожарки

Знижки та акції не діють у святкові дні, а саме:
1 січня, 7-8 січня, 13-15 лютого, 7-9 березня, 1,9 травня, 19 червня, 28 червня, 23-24 серпня, 14 жовтня

ico_gas ico_strip ico_coy ico_gryl ico_amigo ico_mex ico_ugly ico_sushi ico_cork Яндекс.Метрика