Американський гриль

Американців вважають за краще смажене м'ясо на грилі. В кожному будинку є власна гриль установка.

Американський гриль – це поширене блюдо, приготоване з найрізноманітніших рецептами, з додаванням різних спецій.

Крім м'яса американці готують на грилі овочі, і навіть фрукти і десерти. Їжа, приготована на грилі, набуває особливий аромат диму і приголомшливу скоринку.

Американський гриль – це традиція американських сімейних свят.

Каррі – популярна приправа в Американських стравах гриль. Без неї м'ясо буде не таким особливим.

Щоб американський гриль вийшов соковитим і запашним, баранячу спинку потрібно попередньо замаринувати.

Американці змішуються мед з лимонним соком, маслом і каррі.

Для того щоб соус просочив баранячу спинку, в м'ясі роблять розрізи по 2 см в глибину і залишають маринуватися на 4-6 годин.

Американський гриль

Знижки та акції не діють у святкові дні, а саме:
1 січня, 7-8 січня, 13-15 лютого, 7-9 березня, 1,9 травня, 19 червня, 28 червня, 23-24 серпня, 14 жовтня

ico_gas ico_strip ico_coy ico_gryl ico_amigo ico_mex ico_ugly ico_sushi ico_cork Яндекс.Метрика