5 основних видів стейків, які зобов'язаний знати кожен!

1-2. Філе міньйон та «Шатобріан» Він же - Тендерлойн або вирізка. Найніжніший, маленький і цінний відруб зі слабо вираженим смаком м'яса і зовсім без жиру. Середина вирізки - стейк «Шатобріан»

3. Рібай Найпопулярніший стейк, також відомий як антрекот або шотландський, з реберної частини тварини - від третього ребра до дванадцятого, має короткі волокна, багатий аромат і високу мармуровість. На зачищеному ребрі його називають томагавк, на кістці - ковбой.

4-5 Ті-бон і Портерхаус Поперековий відріз, також званий «Нью-Йорк», дізнатися легко: він оточений з двох сторін товстим прошарком жиру. Незважаючи на це, саме м'ясо не дуже мармурове. На одній т-подібної кістки з філе міньйон він називається ти-бон. Збільшений ти-бон іменується Портерхаус. .

Знижки та акції не діють у святкові дні, а саме:
1 січня, 7-8 січня, 13-15 лютого, 7-9 березня, 1,9 травня, 19 червня, 28 червня, 23-24 серпня, 14 жовтня

ico_gas ico_strip ico_coy ico_gryl ico_amigo ico_mex ico_ugly ico_sushi ico_cork Яндекс.Метрика